INFORMATIE

PRODUCTVRAGEN

 

WAT IS R32?

R32 is het koelmiddel van de volgende generatie met een bijna 70% lager broeikaseffect dan R410A. Vanwege zijn superieure kwaliteiten biedt R32 verbazingwekkende voordelen voor energie-efficiëntie. Het heeft een potentieel koeleffect 1,5 maal dat van R410A, dit betekent dat R32 minder energie nodig heeft om de gewenste temperatuur te bereiken. R32 vereist ook minder koelmiddelvolume om te werken.

 

GEBRUIKT EEN AIRCO VEEL STROOM?

Alle elektrische apparaten gebruiken natuurlijk energie, airco’s dus ook. Maar airconditioners van Daikin, LG en Zephir scoren wél zeer hoog als het om energie-efficiëntie gaat. En zijn uitgerust met de laatste nieuwe technische innovaties op het gebied van laag energieverbruik. Al onze airconditioners hebben een energieklasse van A++.

 

HEB IK GARANTIE OP MIJN AIRCO?

Ja, wij geven standaard op al onze airconditioners twee jaar garantie, mits deze geïnstalleerd zijn door een erkend installatie-bedrijf.

 

BEZORGKOSTEN

Pakketten tot 30 kg verzenden wij met Post NL hiervoor brengen wij 9,50 euro in rekening.
Wij versturen onze airco’s binnen Nederland met DHL per pallet. Hierdoor zijn we genoodzaakt verzendkosten van 35,00 euro te hanteren.

Het is mogelijk meerdere airco’s per pallet te verzenden met een maximum van 6 stuks. Buiten Nederland worden altijd extra verzendkosten in rekening gebracht.
De exacte verzendkosten van uw bestelling vindt u terug op de factuur. Bestelt u meerdere producten in één bestelling,
dan wordt eerst het totaalgewicht berekend en daarna de verzendkosten.
Standaard worden bestellingen verzonden zodra deze compleet zijn, d.w.z. dat alle producten in één bestelling geleverd kunnen worden.

De bezorgkosten worden automatisch berekend en zijn direct zichtbaar op de pagina “Inhoud Winkelwagen”.

© 2020 - 2024 airco24.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel